Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Δημήτρης Τσιόδρας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ”-Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ”-Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ”-Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. post thumbnail image

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας μίλησε (14/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο του “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, Οι περιπέτειες ενός οράματος” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Related Post

Ο Νικόλας Φαραντούρης υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103Ο Νικόλας Φαραντούρης υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103

Ο Νικόλας Φαραντούρης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μίλησε (5/6/2024) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Η Βασιλική Μαρκάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη -“ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.Η Βασιλική Μαρκάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη -“ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η Βασιλική Μαρκάκη μίλησε (30/11/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το παιδικό της βιβλίο “ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” που κυκλοφορεί από τις

Ο βουλευτής Σερρών της #ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103.Ο βουλευτής Σερρών της #ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103.

Ο βουλευτής Σερρών της #ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”. Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, προκλήσεις, προβλήματα και επιτυχίες για τη χώρα.