Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου

Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου

Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου post thumbnail image

Η Χρυσάνθη Παλάζη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών μίλησε (14/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την απογευματινή εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου “Μη μιλάς άλλο για αγάπη, η αγάπη είναι παντού…”.

Related Post

Ο Κωνσταντίνος Γερμανός μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι “Στην Ελλάδα των Τεμπών”Ο Κωνσταντίνος Γερμανός μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι “Στην Ελλάδα των Τεμπών”

Ο τραγουδοποιός-ερμηνευτής Κωνσταντίνος Γερμανός μίλησε (19/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το τραγούδι “Στην Ελλάδα των Τεμπών” που έγραψε μαζί με τον

Ο Τάσος Χανλίογλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ”.Ο Τάσος Χανλίογλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ”.

Ο Τάσος Χανλίογλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ” στο Public Σερρών.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής #ΝΔ Βίκυ Φλέσσα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 .Η υποψήφια Ευρωβουλευτής #ΝΔ Βίκυ Φλέσσα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 .

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής #ΝΔ Βίκυ Φλέσσα μίλησε (9/4/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .