Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Μαρία Σπυράκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το συνεδρίου του EPP στο Βουκουρέστι.

Η Μαρία Σπυράκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το συνεδρίου του EPP στο Βουκουρέστι.

Η Μαρία Σπυράκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το συνεδρίου του EPP στο Βουκουρέστι. post thumbnail image

Η ευρωβουλευτής της #ΝΔ Μαρία Σπυράκη μίλησε (8/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το συνεδρίου του EPP – European People’s Party στο Βουκουρέστι.

Related Post

Η ευρωβουλευτής της #ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εκλογές.Η ευρωβουλευτής της #ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εκλογές.

Η ευρωβουλευτής της #ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Άρης Σφακιανάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο του “Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ”Ο Άρης Σφακιανάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο του “Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ”

Ο συγγραφέας Άρης Σφακιανάκης μίλησε (28/12/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο του “Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ, Στον καιρό του

Ο πρόεδρος Άγγελος Βάκαλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την υποστελέχωση στο νοσοκομείο Σερρών.Ο πρόεδρος Άγγελος Βάκαλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την υποστελέχωση στο νοσοκομείο Σερρών.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών Άγγελος Βάκαλος μίλησε (7/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την κατάσταση στο νοσοκομείο Σερρών.