Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για τουρσιά!

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για τουρσιά!

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για τουρσιά! post thumbnail image

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) και ο σεφ Μιχάλης Ανδρεαδάκης μίλησαν (12/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για άλλους τρόπους αξιοποίησης φρούτων και λαχανικών, φτιάξτε τουρσιά!

Related Post

H Δανάη Δάσκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για “ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ” – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.H Δανάη Δάσκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για “ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ” – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

H Δανάη Δάσκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή το παιδικό της βιβλίο “ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ” που κυκλοφορεί από τις

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κώστας Χρυσόγονος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κώστας Χρυσόγονος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κώστας Χρυσόγονος μίλησε (29/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Η Κ. Ποιμενίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη συναυλία για τον 1 χρόνο από το έγκλημα στα ΤέμπηΗ Κ. Ποιμενίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη συναυλία για τον 1 χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη

Η Κατερίνα Ποιμενίδου, πρόεδρος του Δημοκρατικού Σύλλογου Γυναικών Ν. Σερρών μίλησε (23/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τη συναυλία για τον έναν