Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κοινή εκδήλωση “ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ;”

Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κοινή εκδήλωση “ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ;”

Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κοινή εκδήλωση “ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ;” post thumbnail image

Ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος μίλησε (5/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την κοινή εκδήλωση των περιφερειακών παρατάξεων: «Πράξεις για τη Μακεδονία» (επικεφαλής Χρηστος Παπαστεργιου) «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”, (επικεφαλής Γιάννης Α. Μυλόπουλος) και της κίνησης «Σοσιαλιστική Προοπτική», (Grigoris Zarotiadis) με τίτλο “ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ;” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Related Post

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για ecofriendly γιορτινή διακόσμηση.Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για ecofriendly γιορτινή διακόσμηση.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε (28/11/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για ecofriendly γιορτινή διακόσμηση.

O Αλέξης Σταμάτης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “ΥΠΗΡΞΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ” – Εκδόσεις Καστανιώτη.O Αλέξης Σταμάτης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “ΥΠΗΡΞΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ” – Εκδόσεις Καστανιώτη.

O Αλέξης Σταμάτης μίλησε (6/12/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο του “ΥΠΗΡΞΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, 10 αλλαγές για επιχείρηση φιλική στο περιβάλλον!Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, 10 αλλαγές για επιχείρηση φιλική στο περιβάλλον!

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε (28/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για 10 μικρές αλλαγές για να γίνει η επιχείρηση σας πιο φιλική