Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο κ.Βλάσης Γιαννάκαινας (Sidirodromeas) μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο

Ο κ.Βλάσης Γιαννάκαινας (Sidirodromeas) μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο

Ο κ.Βλάσης Γιαννάκαινας (Sidirodromeas) μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο post thumbnail image

Στις 26-02-24 ο κ. Βλάσης Γιαννάκαινας, δημιουργός και διαχειριστής του καναλιού Sidirodromeas στο youtube και αντίστοιχων σελίδων σιδηροδρομικού ενδιαφέροντος στο facebook, μίλησε στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο Ασημίδη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Ο κ. Βλάσης Γιαννάκαινας είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στα logistics στο Cranfield της Αγγλίας και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο μεταπτυχιακό logistics του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Παράλληλα ασχολείται από χόμπι ως ερευνητής του ελληνικού σιδηροδρόμου. Στο πλαίσιο αυτό έχει καταγράψει, φωτογραφίσει και κινηματογραφήσει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, ενεργού και μη, και το έχει ανεβάσει στο κανάλι του στο youtube. Οι λήψεις περιλαμβάνουν διαδρομές ιδιαίτερου κάλους, όπως η παλιά διαδρομή Τιθορέας-Δομοκού, αλλά και ομορφιές της χώρας που είναι προσβάσιμες μόνο από σιδηρόδρομο.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το μεγαλύτερο σιδηδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα που συνέβη στα Τέμπη στις 28-02-23.

Related Post

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με #ΣΥΜΜΑΧΙΑ_ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Ηλίας Αμαξόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με #ΣΥΜΜΑΧΙΑ_ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Ηλίας Αμαξόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο δικηγόρος και Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με τη #ΣΥΜΜΑΧΙΑ_ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Ηλίας Αμαξόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γιωργος Μηλούσης υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο Γιωργος Μηλούσης υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο Γιωργος Μηλούσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών με τον συνδυασμό #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα Υποψήφια Δήμαρχος Σερρών μίλησε (2/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Ιωαννίδης (Κόσμος – Kosmos) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη – Ε103.Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Ιωαννίδης (Κόσμος – Kosmos) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη – Ε103.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Ιωαννίδης (Κόσμος – Kosmos) μίλησε (11/4/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .