Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Γιώργος Νινιός μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το θεατρικό «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα».

Ο Γιώργος Νινιός μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το θεατρικό «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα».

Ο Γιώργος Νινιός μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το θεατρικό «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα». post thumbnail image

Ο Γιώργος Νινιός μίλησε (28/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το θεατρικό μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», που του χάρισε το βραβείο αναγνωστών καλύτερης αντρικής ερμηνείας για το 2022 και έρχεται για 2 μοναδικές παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» στις Σέρρες, Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:15.

Related Post

Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας.Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας.

Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε (5/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Μονοκκλησιάς “Η ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” και την αναβίωση του

Η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo νέο της βιβλίο “Η ΧΗΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΠΛΕΝΤ” .Η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo νέο της βιβλίο “Η ΧΗΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΠΛΕΝΤ” .

Η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε (16/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo νέο της βιβλίο “Η ΧΗΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΜΠΛΕΝΤ” που κυκλοφορεί από

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου #ΝΔ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 για τις εκλογές 25/6/23Ο Τάσος Χατζηβασιλείου #ΝΔ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 για τις εκλογές 25/6/23

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου #ΝΔ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές 25/6/23.