Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Πέτη Πέρκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εξεταστική για τα Τέμπη και θέματα επικαιρότητας.

Η Πέτη Πέρκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εξεταστική για τα Τέμπη και θέματα επικαιρότητας.

Η Πέτη Πέρκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εξεταστική για τα Τέμπη και θέματα επικαιρότητας. post thumbnail image

Η Πέτη Πέρκα, Βουλεύτρια Φλώρινας και Γραμματέας ΚΟ – Νέα Αριστερά μίλησε (26/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την εξεταστική για τα Τέμπη και άλλα θέματα επικαιρότητας.

Related Post

Ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε (24/4/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Ο Ευρωβουλευτής #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα αγροτικά & επιστολική ψήφο.Ο Ευρωβουλευτής #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα αγροτικά & επιστολική ψήφο.

Ο Ευρωβουλευτής του #ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μίλησε (29/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα αγροτικά, τον πόλεμο σε βάρος των Παλαιστινίων και

O πρώην υπουργός Mάρκος Μπόλαρης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.O πρώην υπουργός Mάρκος Μπόλαρης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

O πρώην υπουργός Mάρκος Μπόλαρης μίλησε (25/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.