Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας H Σοφία Ανδρεοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΦΗΒΕΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ” – Διόπτρα

H Σοφία Ανδρεοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΦΗΒΕΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ” – Διόπτρα

H Σοφία Ανδρεοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΕΦΗΒΕΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ” – Διόπτρα post thumbnail image

H Σοφία Ανδρεοπούλου μίλησε (21/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΕΦΗΒΕΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ… ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Related Post

Ο Κώστας Αρβανίτη ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα ΜικέληΟ Κώστας Αρβανίτη ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο Κώστας Αρβανίτη ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΠΣ μίλησε (15/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Η Νατάσσα Καραμανλή μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο της βιβλίο “ΜΙΡΑΜΠΕΛ” -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.Η Νατάσσα Καραμανλή μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο της βιβλίο “ΜΙΡΑΜΠΕΛ” -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η Νατάσσα Καραμανλή μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το νέο της βιβλίο “ΜΙΡΑΜΠΕΛ” που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέατρο και πολιτική.Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέατρο και πολιτική.

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε (28/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για θέατρο (Πανεπιστημιάδα Θεάτρου) και πολιτική.