Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου

Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου

Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου post thumbnail image

Η Χρυσάνθη Παλάζη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών μίλησε (14/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την απογευματινή εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου “Μη μιλάς άλλο για αγάπη, η αγάπη είναι παντού…”.

Related Post

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από trikalavoice.gr σχολίασε την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα ΜικέληΟ δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από trikalavoice.gr σχολίασε την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από το trikalavoice.gr σχολίασε (23/1/24) την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Η Αντιγόνη Ζόγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΠΑΛΜΙΤΑ” από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ .Η Αντιγόνη Ζόγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΠΑΛΜΙΤΑ” από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ .

Η Αντιγόνη Ζόγκα μίλησε (7/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΠΑΛΜΙΤΑ” που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ .

Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την Μήδεια του Ευριπίδη_ Καλοκαιρινή Περιοδεία 2023 σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.