Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Θεόδωρος Χουλιαράς μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ημερίδα 1st Project Funding Forum

Ο Θεόδωρος Χουλιαράς μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ημερίδα 1st Project Funding Forum

Ο Θεόδωρος Χουλιαράς μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ημερίδα 1st Project Funding Forum post thumbnail image

Ο Θεόδωρος Χουλιαράς μίλησε (9/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την επενδυτική ημερίδα 1st Project Funding Forum στο πλαίσιο του διεθνούς Balkan Money Show που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη .

Related Post

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ” – Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ” – Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μίλησε (22/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο του “ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Η Ελένη Σαμπάνη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, για την ποιητική συλλογή “Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε” .Η Ελένη Σαμπάνη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, για την ποιητική συλλογή “Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε” .

Ακούστε τη Σερραία ποιήτρια και ψυχολόγο Ελένη Σαμπάνη να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τη δεύτερη ποιητική της συλλογή “Ο τρόπος

Ο εργατολόγος Ανδρέας Μιχαήλος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τον κατώτατο μισθό.Ο εργατολόγος Ανδρέας Μιχαήλος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τον κατώτατο μισθό.

Ακούστε τον Δικηγόρο- Εργατολόγο Ανδρέα Μιχαήλο να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”, για τον κατώτατο μισθό.