Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» . post thumbnail image

Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Jo Anto (Τζο Αντωνακάκη) μίλησε (9/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» καλώντας όλους τους ερωτευμένους να το τραγουδήσουν μαζί της στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Related Post

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου & ο Βασίλης Τσανταρλιώτης μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη “Σύλλογος Κερκινίτις”Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου & ο Βασίλης Τσανταρλιώτης μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη “Σύλλογος Κερκινίτις”

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) και ο Βασίλης Τσανταρλιώτης μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τον Ναυταθλητικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πεθελινού – Κερκινίτις

Ο Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.Ο Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε (7/2/23)στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης “Ενωμένη Σιντική” μιλά στη Μαρκέλλα ΜικέληΟ υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης “Ενωμένη Σιντική” μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ακούστε τον υποψήφιο δήμαρχο Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη “Ενωμένη Σιντική” ( ΕΝΩΣΙ – Ιωσήφ Παναγιωτίδης) να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.