Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» . post thumbnail image

Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Jo Anto (Τζο Αντωνακάκη) μίλησε (9/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» καλώντας όλους τους ερωτευμένους να το τραγουδήσουν μαζί της στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Related Post

Ο Σάββας Ρακιντζάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι «Γιαρέμ γιαρέμ» από τους En-Chor.Ο Σάββας Ρακιντζάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι «Γιαρέμ γιαρέμ» από τους En-Chor.

Ο Σάββας Ρακιντζάκης μίλησε (14/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το τραγούδι «Γιαρέμ γιαρέμ» από το φωνητικό σύνολο En-Chor σε δική του

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα βιβλία “Ο ΝΟΛΑΝ”&”Ο ΜΠΕΡΤ” – Εκδόσεις Διόπτρα.Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα βιβλία “Ο ΝΟΛΑΝ”&”Ο ΜΠΕΡΤ” – Εκδόσεις Διόπτρα.

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα βιβλία της “Ο ΝΟΛΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ” & “Ο ΜΠΕΡΤ ΧΑΝΕΙ ΤΗ

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Κυκλική Οικονομία.Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Κυκλική Οικονομία.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την Κυκλική Οικονομία στις μικρές επιχειρήσεις.