Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Πέτρος Νικήτας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Μελισσοκόμων .

Ο Πέτρος Νικήτας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Μελισσοκόμων .

Ο Πέτρος Νικήτας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Μελισσοκόμων . post thumbnail image

Ο Πέτρος Νικήτας πρόεδρος του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ μίλησε (31/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την Πανελλαδική Κινητοποίηση των Μελισσοκόμων την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, την πορεία διαμαρτυρίας και την επίδωση κοινού ψηφίσματος 30 Συλλόγων.

Related Post

Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.

Η Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα, μίλησε 8/12/23 στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το κλειστό κολυμβητήριο, τις ΔΕΥΑ και την συνεστίαση

Η Κυριακή (Κική) Βελλίκη, υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Η Κυριακή (Κική) Βελλίκη, υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η Κυριακή (Κική) Βελλίκη δικηγόρος, υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και

Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.

Η Ελενη Καστανη μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την Μήδεια του Ευριπίδη_ Καλοκαιρινή Περιοδεία 2023 σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη.