Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Καθηγητής Οικονομικών Περικλής Γκόγκας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη κρατικά vs ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ο Καθηγητής Οικονομικών Περικλής Γκόγκας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη κρατικά vs ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ο Καθηγητής Οικονομικών Περικλής Γκόγκας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη κρατικά vs ιδιωτικά πανεπιστήμια post thumbnail image

Ο Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης και Διεθνών Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Περικλής Γκόγκας μίλησε (30/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Related Post

O Τάκης Καμπύλης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ” – Εκδόσεις Καστανιώτη.O Τάκης Καμπύλης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ” – Εκδόσεις Καστανιώτη.

O δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης μίλησε (23/11/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”” για τo βιβλίο του “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ” που κυκλοφορεί από

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την περιβαλλοντική μετανάστευση.Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την περιβαλλοντική μετανάστευση.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε (20/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για Περιβαλλοντική μετανάστευση.

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” από Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” από Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το νέο του μυθιστόρημα “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.