Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Θεοδώρα Τζάκρη #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης.

Η Θεοδώρα Τζάκρη #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης.

Η Θεοδώρα Τζάκρη #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης. post thumbnail image

Η βουλευτής και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε (26/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης.

Related Post

Η Έλενα Χουσνή μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο της “ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ” – Εκδόσεις Κύφαντα.Η Έλενα Χουσνή μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο της “ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ” – Εκδόσεις Κύφαντα.

Η Έλενα Χουσνή μίλησε (23/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo βιβλίο της “ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κύφαντα.

Ο Πέτρος Νικήτας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝΟ Πέτρος Νικήτας μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

📌Ο Πέτρος Νικήτας μίλησε (28/12/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ στη πλατεία Κρονίου στις