Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μ. Κελυ Βαλταδωρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μ. Κελυ Βαλταδωρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μ. Κελυ Βαλταδωρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη. post thumbnail image

Η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Κελυ Κλ. Βαλταδωρου μίλησε (24/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την επίσκεψη στο δήμο Σερρών που θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» με επικεφαλής το Χρήστο Παπαστεργίου.

Related Post

Η Δέσποινα Σονιάδου μέλος Δ.Σ Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου μίλησε στη Μαρκέλλα ΜικέληΗ Δέσποινα Σονιάδου μέλος Δ.Σ Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη

Η Δέσποινα Σονιάδου μέλος Δ.Σ του Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου μίλησε (24/11/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo σύλλογο, τις δράσεις του

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από trikalavoice.gr σχολίασε την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα ΜικέληΟ δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από trikalavoice.gr σχολίασε την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αλεξίου από το trikalavoice.gr σχολίασε (23/1/24) την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη πως θα φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη πως θα φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!

Ακούστε την Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για σπορεία, πώς να φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!