Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Αρίσταρχος Παπαδανιήλ & Παναγιώτης Κουντουράς μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη, ντοκιμαντέρ Μαουτχάουζεν.

Αρίσταρχος Παπαδανιήλ & Παναγιώτης Κουντουράς μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη, ντοκιμαντέρ Μαουτχάουζεν.

Αρίσταρχος Παπαδανιήλ & Παναγιώτης Κουντουράς μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη, ντοκιμαντέρ Μαουτχάουζεν. post thumbnail image

Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και ο Παναγιώτης Κουντουράς μίλησαν (26/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Ράδιο Ε103 για τo μεγάλου μήκους ποιητικό ντοκιμαντέρ και ιδιότυπο μιούζικαλ που παρουσιάζει τη νέα προσέγγιση στην Καντάτα Μαουτχάουζεν σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση Ιάκωβου Καμπανέλλη ερμηνευμένη από τον Αρίσταρχο Παπαδανιήλ (φωνή) και τον Άρη Ζέρβα (βιολοντσέλο), η οποία κυκλοφόρησε με την άδεια του Μίκη Θεοδωράκη. Το οπτικοακουστικό έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών από πόρους του Ελληνογερμανικού Ταμείου για το Mέλλον. Η προβολή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ “A Σ Τ Ε Ρ Ι Α” .

Related Post

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα μικροπλαστικά.Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα μικροπλαστικά.

Ακούστε την Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα μικροπλαστικά.

O πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.O πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.

O πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής, μίλησε (18/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις δραματικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή

O Χρήστος Μπότσης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την «Ασπιρίνη» Κώστα Τσίρκα &Γεράσιμου ΕυαγγελάτουO Χρήστος Μπότσης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την «Ασπιρίνη» Κώστα Τσίρκα &Γεράσιμου Ευαγγελάτου

O Χρήστος Μπότσης μίλησε (20/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την «Ασπιρίνη» σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου!