Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας.

Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας.

Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας. post thumbnail image

Η Ευαγγελία Δουλγέρη μίλησε (5/1/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Μονοκκλησιάς “Η ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” και την αναβίωση του εθίμου της Γυναικοκρατίας.

Related Post

Ο συνθέτης Νίκος Πιτλόγλου μίλησε στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο ΑσημίδηΟ συνθέτης Νίκος Πιτλόγλου μίλησε στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο Ασημίδη

Ο συνθέτης και ενορχηστρωτής Νίκος Πιτλόγλου μίλησε στις 19-02-24 στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο Ασημίδη, με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου του τραγουδιού με τίτλο “Απόγειο” και μιας νέας

Ο Μιχ. Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γ. Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»Ο Μιχ. Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γ. Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»

Ο Μιχάλης Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γιωργος Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ο

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” από Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” από Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το νέο του μυθιστόρημα “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.