Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Ευαγγελία Χατζηστραβού μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη γιορτή “Weihnachtsmarkt” στις Σέρρες.

Η Ευαγγελία Χατζηστραβού μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη γιορτή “Weihnachtsmarkt” στις Σέρρες.

Η Ευαγγελία Χατζηστραβού μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη γιορτή “Weihnachtsmarkt” στις Σέρρες. post thumbnail image

Ευαγγελία Χατζηστραβού μίλησε (12/12/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή “Weihnachtsmarkt” με μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης από την τοπική επιτροπή καθηγητών γερμανικής γλώσσας στο πάρκο της Πλατείας Εμπορίου 15 έως 17 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Related Post

Ο Λάζαρος Αλεξάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο του “ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ”- Εκδόσεις ΔιόπτραΟ Λάζαρος Αλεξάκης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο του “ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ”- Εκδόσεις Διόπτρα

Ο Λάζαρος Αλεξάκης μίλησε (25/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo βιβλίο του “ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Ο Παναγιώτης Παπαμιχαήλ στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη θεατρική παράσταση “Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ” .Ο Παναγιώτης Παπαμιχαήλ στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη θεατρική παράσταση “Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ” .

Ο Παναγιώτης Παπαμιχαήλ, μίλησε (20/9/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη για τη θεατρική παράσταση “Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ” από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Νέου Σουλίου, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή

O Κωνσταντίνος Γαλάνης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη ,”Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”-Κάκτος Εκδόσεις.O Κωνσταντίνος Γαλάνης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη ,”Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”-Κάκτος Εκδόσεις.

O Κωνσταντίνος Γαλάνης μίλησε (1/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο “Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” που κυκλοφορεί από τις Κάκτος Εκδόσεις.