Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.

Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.

Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας. post thumbnail image

Η Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα, μίλησε 8/12/23 στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το κλειστό κολυμβητήριο, τις ΔΕΥΑ και την συνεστίαση της Κυριακής με ομιλήτρια τη βουλευτή Σεμίνα Διγενή.

Related Post

Ο Χ. Αντωνιάδης μιλά στη Μ. Μικέλη – Μάρκου Μπόλαρη “Πολιτική του Τόπου Ποιητική του Τρόπου”Ο Χ. Αντωνιάδης μιλά στη Μ. Μικέλη – Μάρκου Μπόλαρη “Πολιτική του Τόπου Ποιητική του Τρόπου”

Ο τραπεζίτης Χριστόδουλος Αντωνιάδης μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μάρκου Μπόλαρη “Πολιτική του Τόπου Ποιητική

Η Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ ΓυμνασίουΗ Χρυσάνθη Παλάζη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές Α’ Γυμνασίου

Η Χρυσάνθη Παλάζη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών μίλησε (14/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την απογευματινή εκδήλωση που ετοίμασαν οι μαθητές

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την παράσταση με τίτλο «Πόσο χρόνο έχω;».Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την παράσταση με τίτλο «Πόσο χρόνο έχω;».

Η φωνή του Shopping Star Χαρισόπουλος Βαγγέλης μίλησε (10/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την παράσταση με τίτλο «Πόσο χρόνο έχω;».