Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.

Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας.

Η Γραμματέας Τ.Ε. #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέματα επικαιρότητας. post thumbnail image

Η Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής #ΚΚΕ_Σερρών Αλεξία Μπούμπα, μίλησε 8/12/23 στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το κλειστό κολυμβητήριο, τις ΔΕΥΑ και την συνεστίαση της Κυριακής με ομιλήτρια τη βουλευτή Σεμίνα Διγενή.

Related Post

Η Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών με #ΕΝΤΟΣ- Βαρβάρα Μητλιάγκα στη Μαρκέλλα ΜικέληΗ Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών με #ΕΝΤΟΣ- Βαρβάρα Μητλιάγκα στη Μαρκέλλα Μικέλη

Η Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σερρών με το συνδυασμό #ΕΝΤΟΣ– Βαρβάρα Μητλιάγκα Υποψήφια Δήμαρχος Σερρών μίλησε (19/9/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους»Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους»

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους» σε σκηνοθεσία Θέμις Μαρσέλλου που θα

Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Jo Anto μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» .

Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Jo Anto (Τζο Αντωνακάκη) μίλησε (9/2/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη για «Το Πάντα του Φλεβάρη» καλώντας όλους τους ερωτευμένους να το τραγουδήσουν μαζί