Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Η Χριστίνα Παπαδάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την 17η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» .

Η Χριστίνα Παπαδάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την 17η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» .

Η Χριστίνα Παπαδάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την 17η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» . post thumbnail image

Η Χριστίνα Παπαδάκη σύμβουλος επικοινωνίας του Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» μίλησε (20/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την 17η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» που διεξάγεται, ταυτόχρονα, σε περισσότερα από 35 σημεία διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023.

Related Post

Η Φανή Κεχαγιά μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο της βιβλίο με τίτλο ΟΜΗΡΙΑ – Εκδόσεις ΕΞΗ.Η Φανή Κεχαγιά μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο της βιβλίο με τίτλο ΟΜΗΡΙΑ – Εκδόσεις ΕΞΗ.

Η Φανή Κεχαγιά μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την παρουσίαση του νέου της μυθιστορήματος με τίτλο ΟΜΗΡΙΑ που κυκλοφορεί από

Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 21ης Μάϊου.

Ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.Ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.

Ακούστε τον δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Παπασαραντόπουλο να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.