Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας O δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

O δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

O δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. post thumbnail image

O δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης μίλησε (19/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Related Post

Η Αμαλία Αστερίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ” – Εκδόσεις Αρμός.Η Αμαλία Αστερίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ” – Εκδόσεις Αρμός.

Η Αμαλία Αστερίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή το βιβλίο της “ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αρμός.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα ψάρια και τι να προτιμήσουμεΗ Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τα ψάρια και τι να προτιμήσουμε

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα ψάρια, τί να προτιμήσουμε ψάρια εποχής, ιχθυοτροφείου, ελευθερίας, ή καθόλου;