Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι «Ο αδέσποτος» και τα σχέδια του.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι «Ο αδέσποτος» και τα σχέδια του.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το τραγούδι «Ο αδέσποτος» και τα σχέδια του. post thumbnail image

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μίλησε (3/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα των ζώων» 4 Οκτωβρίου για το τραγούδι «Ο αδέσποτος» σε μουσική του Γιώργου Κωνσταντινίδη και στίχους της Γιόλας Αργυροπούλου που αποτελεί προπομπό του album «Σκύλος στο δρόμο» .

Related Post

Η υποψήφια βουλευτής Σερρών της Πλεύσης Ελευθερίας Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Η υποψήφια βουλευτής Σερρών της Πλεύσης Ελευθερίας Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η υποψήφια βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Ο Γιωργος Μηλούσης υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο Γιωργος Μηλούσης υπ. δημ. σύμβουλος Σερρών #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο Γιωργος Μηλούσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών με τον συνδυασμό #ΕΝΤΟΣ-Βαρβάρα Μητλιάγκα Υποψήφια Δήμαρχος Σερρών μίλησε (2/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Η Ντίνα Ανδρεοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “Ο αλλόκοτος χτύπος μιας παιδικής καρδιάς” .Η Ντίνα Ανδρεοπούλου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το “Ο αλλόκοτος χτύπος μιας παιδικής καρδιάς” .

Η Κωνσταντίνα Ανδρεοπούλου μίλησε (18/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το παιδικό της βιβλίο με θέμα τις παιδικές συγγενείς καρδιοπάθειες, “Ο αλλόκοτος