Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Μπαλαξής Δημήτριος υπ. περ. σύμβουλος για την ΠΕ Σερρών – Αλληλεγγύη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο Μπαλαξής Δημήτριος υπ. περ. σύμβουλος για την ΠΕ Σερρών – Αλληλεγγύη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο Μπαλαξής Δημήτριος υπ. περ. σύμβουλος για την ΠΕ Σερρών – Αλληλεγγύη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη post thumbnail image

Ο Μπαλαξής Δημήτριος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για την ΠΕ Σερρών – Αλληλεγγύη (Apostolos Tzitzikostas) μίλησε (21/9/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Related Post

Ο Λεωνίδας Καραΐσκος πρόεδρος του ΕΥ που συμμετέχει στις εκλογές 25/6/23 μίλησε στη Μαρκέλλα ΜικέληΟ Λεωνίδας Καραΐσκος πρόεδρος του ΕΥ που συμμετέχει στις εκλογές 25/6/23 μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη

Ο Λεωνίδας Καραΐσκος πρόεδρος της πολιτικής οργάνωσης ΕΥ κίνηση που συμμετέχει στις εκλογές 25/6/23 μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”

Ο Δημήτρης Βενιέρης, υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη #ΝΔ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Ο Δημήτρης Βενιέρης, υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη #ΝΔ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη #ΝΔ, μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Πλευση Ελευθεριας μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 .Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Πλευση Ελευθεριας μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 .

Ακούστε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου επικεφαλή της Πλευσης Ελευθεριας να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.