Αρχίζουν από Ε,Τα νέα του σταθμού μας Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους»

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους»

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους» post thumbnail image

Ο Αντώνης Λουδάρος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την κωμωδία «Άντρες με τα όλα τους» σε σκηνοθεσία Θέμις Μαρσέλλου που θα παιχτεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο ανοικτό αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ (πρώην ΤΕΙ) Σερρών στις 9.30 μμ.

Related Post

Η Ηρώ Σκάρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο της “ΤΡΟΙΑ” κυκλοφορεί από Εκδόσεις Κέδρος.Η Ηρώ Σκάρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo βιβλίο της “ΤΡΟΙΑ” κυκλοφορεί από Εκδόσεις Κέδρος.

Η Ηρώ Σκάρου μίλησε (27/11/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo βιβλίο της “ΤΡΟΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την σημερινή απεργία (8 Μαρτίου 2023).

Ο Ανδρέας Κονάνος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο του “ΑΧ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ – ΨΥΧΟΓΙΟΣ .Ο Ανδρέας Κονάνος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο του “ΑΧ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ – ΨΥΧΟΓΙΟΣ .

Ο Ανδρέας Κονάνος μίλησε (29/12/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο του “ΑΧ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ” που κυκλοφορεί από τις