Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο συγγραφέας Μήτσος Παπαχρήστος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τον Μάρκο Μπόλαρη και το βιβλίο του.

Ο συγγραφέας Μήτσος Παπαχρήστος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τον Μάρκο Μπόλαρη και το βιβλίο του.

Ο συγγραφέας Μήτσος Παπαχρήστος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για τον Μάρκο Μπόλαρη και το βιβλίο του. post thumbnail image

Ο συγγραφέας Μήτσος Παπαχρήστος μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μάρκου Μπόλαρη “Πολιτική του Τόπου Ποιητική του Τρόπου” Εκδόσεις Αρμός που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 20:30 στο Roof Garden του Philippos Xenia Hotel.

Related Post

Η Κατερίνα Μανανεδάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo “ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ”-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣΗ Κατερίνα Μανανεδάκη μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo “ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ”-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Η Κατερίνα Μανανεδάκη μίλησε (19/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo βιβλίο της “ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ” που κυκλοφορεί από τις

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη -στο Ράδιο Ε103- για Πολιτική και Εκκλησία.Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη -στο Ράδιο Ε103- για Πολιτική και Εκκλησία.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για Πολιτική και Εκκλησία.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη πως θα φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη πως θα φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!

Ακούστε την Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για σπορεία, πώς να φτιάξουμε το δικό μας φυτώριο!