Αρχίζουν από Ε,Τα νέα του σταθμού μας Ο Μιχ. Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γ. Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»

Ο Μιχ. Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γ. Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»

Ο Μιχ. Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γ. Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ» post thumbnail image

Ο Μιχάλης Μητρούσης, η Ελευθερία Ρήγου και ο Γιωργος Καρυδας μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ» του ΔηΠεΘε Σερρών.

Related Post

Η Ελένη Γαληνού μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ” – Εκδόσεις Διόπτρα .Η Ελένη Γαληνού μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ” – Εκδόσεις Διόπτρα .

Η συγγραφέας Ελένη Γαληνού μίλησε (1/4/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις

Ελισάβετ Μιχαηλίδου & Πέτρος Καρτσιμαδάκης μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για “το ταξίδι της τροφής”Ελισάβετ Μιχαηλίδου & Πέτρος Καρτσιμαδάκης μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για “το ταξίδι της τροφής”

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) και ο Πέτρος Καρτσιμαδάκης μίλησαν (26/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για “το ταξίδι της τροφής”

Η Κλαίρη Θεοδώρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ” από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.Η Κλαίρη Θεοδώρου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, “ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ” από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Η Κλαίρη Θεοδώρου μίλησε (15/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo νέο της βιβλίο “ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ” που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ