Αρχίζουν από Ε,Τα νέα του σταθμού μας Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” από τις Εκδόσεις BELL.

Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” από τις Εκδόσεις BELL.

Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” από τις Εκδόσεις BELL. post thumbnail image

Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL.

Related Post

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέατρο και πολιτική.Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για θέατρο και πολιτική.

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε (28/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για θέατρο (Πανεπιστημιάδα Θεάτρου) και πολιτική.

Εκπρόσωποι του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για το ελληνικό μέλι.Εκπρόσωποι του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ μίλησαν στη Μαρκέλλα Μικέλη για το ελληνικό μέλι.

Ο Πέτρος Νικήτας, ο Οδυσσέας Αρτζανίδης και ο Αθανάσιος Κοβανίδης μελισσοκόμοι από τον ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΡΡΩΝ μίλησαν (19/10/23) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”

Η αν. Καθηγήτρια Γεωλογίας ΕΚΠΑ κ. Μαρία Χατζάκη μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για την κλιματική αλλαγήΗ αν. Καθηγήτρια Γεωλογίας ΕΚΠΑ κ. Μαρία Χατζάκη μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για την κλιματική αλλαγή

Η κ. Μαρία Χατζάκη, αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα της Κλιματολογίας, μίλησε στις 20-05-24 στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο Ασημίδη,