Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 2023» .

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 2023» .

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη – ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 2023» . post thumbnail image

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 2023» από το τμήμα αρχαρίων περιόδου 2022-2023 του Πρότυπου Φωτογραφικού Εργαστηρίου Σερρών του ΟΡΦΕΑ ΣΕΡΡΩΝ.

Related Post

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πάνος Γρέδης με το Κόσμος – Kosmos μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη-Ράδιο Ε103Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πάνος Γρέδης με το Κόσμος – Kosmos μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη-Ράδιο Ε103

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πάνος Γρέδης με το Κόσμος – Kosmos μίλησε (8/5/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Ο Χρήστος Πλακιάς σχολιάζει την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103Ο Χρήστος Πλακιάς σχολιάζει την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103

Ο Χρήστος Πλακιάς σχολιάζει (4/1/24) την επικαιρότητα στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” .

Ο Γρηγόρης Θωματίκος μιλά για #ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ και #ΑΕΚ στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103.Ο Γρηγόρης Θωματίκος μιλά για #ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ και #ΑΕΚ στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103.

Ακούστε τη Μαρκέλλα Μικέλη να εύχεται χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Θωματίκο και αυτός μιλά για #ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ και #ΑΕΚ , στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”.