Αρχίζουν από Ε,Τα νέα του σταθμού μας Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος .

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος .

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος . post thumbnail image

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την ποιητική της συλλογή “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μετρονόμος .

Related Post

Ο Τάκης Καγιαλής μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΔΗΓ στο ΕΑΠ.Ο Τάκης Καγιαλής μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΔΗΓ στο ΕΑΠ.

Ο Τάκης Καγιαλής Καθ. Νεοελληνικής Φιλολογίας μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής στο ΕΑΠ.

Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” από τις Εκδόσεις BELL.Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” από τις Εκδόσεις BELL.

Η Βίκυ Χασάνδρα μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΜΑΥΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL.

Ο Γιώργος Ελληνούδης μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για τη συναυλία “Νέου Κύματος” από το σύνολο CANTAREΟ Γιώργος Ελληνούδης μίλησε στον Λάζαρο Ασημίδη για τη συναυλία “Νέου Κύματος” από το σύνολο CANTARE

Στις 12/02/24, ο κ. Γιώργος Ελληνούδης, γενικός γραμματέας του συλλόγου “ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ”, μίλησε στο Ράδιο Ε-103 και τον Λάζαρο Ασημίδη, για την συναυλία-αφιέρωμα στο Νέο Κύμα που παρουσιάζει ο