Αρχίζουν από Ε,Τα νέα του σταθμού μας Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος .

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος .

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη με αφορμή την “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ”- Εκδόσεις Μετρονόμος . post thumbnail image

Η Κατερίνα Ντίνου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” με αφορμή την ποιητική της συλλογή “ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μετρονόμος .

Related Post

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την σημερινή απεργία (8 Μαρτίου 2023).

Ο Μιχάλης Τζελέπης (#ΠΑΣΟΚ_Κίνημα_Αλλαγής) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εκλογές στις 25/6/23.Ο Μιχάλης Τζελέπης (#ΠΑΣΟΚ_Κίνημα_Αλλαγής) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τις εκλογές στις 25/6/23.

Ο Μιχάλης Τζελέπης (#ΠΑΣΟΚ_Κίνημα_Αλλαγής) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για περιβάλλον και παράδοση.Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για περιβάλλον και παράδοση.

Η Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Elismadeit) μίλησε (5/3/24) στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για περιβάλλον και παράδοση.