Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία.

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για την απεργία. post thumbnail image

Ο Βασίλης Παπαχρήστου (πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Σερρών) μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την σημερινή απεργία (8 Μαρτίου 2023).

Related Post

Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη.

Η Ιορδάνα Σαββίδου υποψήφια βουλευτής Σερρών του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις εκλογές της 21ης Μάϊου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για Ρούπελ, Κερκίνη, ΛΑΦ.Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για Ρούπελ, Κερκίνη, ΛΑΦ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής (ΝΙΚΗ της Σιντικής) Γιώργος Τάτσιος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε”, για Οχυρά Ρούπελ, Κερκίνη, τουριστική ανάπτυξη της περιοχής,