Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”

Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”

Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ” post thumbnail image

Ακούστε τον Ζήση Μητλιάγκα και τον Βασίλη Χατζηιακώβου να μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα βιβλία “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ” και “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” του Λύκειο των Ελληνίδων, παράρτημα Σερρών (Lykeio ton Ellinidon Serron)

Related Post

Η Σίσσυ Δουτσίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo συλλογικό έργο “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ”-Εκδόσεις Καστανιώτη.Η Σίσσυ Δουτσίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για τo συλλογικό έργο “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ”-Εκδόσεις Καστανιώτη.

Η Σίσσυ Δουτσίου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τo συλλογικό έργο “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Τα

Ο Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.Ο Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Διαμαντής Διαμαντόπουλος μίλησε (7/2/23)στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο Γιώργος Λεχουρίτης (πρόεδρος ΙΝΚΑ) μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά προϊόντα.Ο Γιώργος Λεχουρίτης (πρόεδρος ΙΝΚΑ) μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ακούστε τον Γιώργο Λεχουρίτη (πρόεδρο του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας) να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τις ενώσεις καταναλωτών και