Αρχίζουν από Ε,Επιλεγμένα,Τα νέα του σταθμού μας Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”

Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ”

Ο Ζήσης Μητλιάγκας & ο Βασίλης Χατζηιακώβου μιλούν στη Μ. Μικέλη για τα βιβλία “Β. ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” και “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ” post thumbnail image

Ακούστε τον Ζήση Μητλιάγκα και τον Βασίλη Χατζηιακώβου να μιλούν στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τα βιβλία “Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ” και “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΕΗΛΕΚΤΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ” του Λύκειο των Ελληνίδων, παράρτημα Σερρών (Lykeio ton Ellinidon Serron)

Related Post

Η Γιοβάννα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103, για το βιβλίο της “φως… φως… φως…”Η Γιοβάννα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103, για το βιβλίο της “φως… φως… φως…”

Η Γιοβάννα μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “φως… φως… φως…” που κυκλοφορεί από Μετρονόμος Θανάσης Συλιβός.

Η Δήμητρα Κολλιάκου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΑΤΑΡΑΞΙΑ” – Εκδόσεις ΠατάκηΗ Δήμητρα Κολλιάκου μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για το βιβλίο “ΑΤΑΡΑΞΙΑ” – Εκδόσεις Πατάκη

Ακούστε τη Δήμητρα Κολλιάκου να μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το βιβλίο της “ΑΤΑΡΑΞΙΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Ο Αστέρης Πολυχρονίδης μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την παράσταση «ΝΑΙ» του ΔηΠεΘε Σερρών.Ο Αστέρης Πολυχρονίδης μιλά στη Μαρκέλλα Μικέλη για την παράσταση «ΝΑΙ» του ΔηΠεΘε Σερρών.

Ακούστε τον Αστέρη Πολυχρονίδη μιλά να στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για την παράσταση «ΝΑΙ» -«Oui» του ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΑΡΟΥ (GABRIEL AROUT) σε μετάφραση: